15.8 C
Esbjerg
lørdag, jul 20, 2019
Image default
Artikler Blogging Webdesign

Work Proces

Processen

 

Når du har taget din beslutning om at få lavet en hjemmeside i verdens bedste CMS System (WordPress) så er processen slet ikke så voldsomt lang. Vælger du en af vores 3 basis (Business, Personal, eller Premium) muligheder, har vi vores Support Portal til dig. Hvor du kan åbne en Ticket for support mens vi starter dit projekt op.

 

Hvis du vil bestille en hjmmeside, så brug omkostnings beregneren ved at følge linket herunder.

Omkostninge Beregner

 

 

Vi opretter din hjemmeside på et sub domæne hvor du løbende kan se udviklingen frem til færdig proces, fra start til færdigt produkt. Vi syntes du skal have lejlighed for at få al den indflydelse der er muligt i processen med hensyn til farver og layout. Ikke alt kan lade sig gøre men inden for de rammer af templaet der er, kan du have endog stor indflydelse på selve udseendet af din nye hjemmeside.

Har du specielle ønsker om et meget anderledes design kan det også lade sig gøre at få lavet et “custom made” template. Det er noget dyrere men i sidste ende kan det vise sig at de ekstra penge er givet godt ud. Det er dog professionelle templates og kun professionelle templates der anvendes og i en høj kvalitet som helt sikert vil være fuldt ud tilfredstillende, med mindre det er et meget specielt produkt / eller services der er tale om. Kontakt os..

Demo sider som er repræsenteret både på www.grandts.net www.grandts.com – Og på andre sider under mit Brand Grandts. Media er ikke alene et udtryk for de eller den skabelon du kan anvende – Udvalget er utroligt bredt hos de som leverer et template derfor vil vi fællesskab finde et template som passer til jeres koncept. Grandts.Media vil helst ikke anvende gratis templates uanset hvor flotte de måtte være. Vi holder os til kendte og udsøgte templates der er lavet af Professionelle kodere som ved hvad de laver og som vi ved virker efter hensigten. Dermed sikrer vi også at i får et højkvalitets produkt og en hjemmeside som er funktionel samtidig med at vi i de fleste tilfælde har kendskab til templaets fulde sammensætning.

 

Design Proces

Plan & strategi

Du kan kontakte os, eller bruge vores estimerede omkostnings form til at udfylde det du ønsker skal være din nye hjemmeside. Du vælger hvilket system og udfylder Design formen. Naturligvis ganske uforpligtende for begge parter. Når du mener at have fundet ud af (og spørg endelig) hvilken form for hjemmeside du ønsker lavet og vi sammen har aftalt dit projekt så går processen igang med det samme.

Step 1

 • Planlægning & Strategi;
 • Vi holder kontakt løbende;
 • I har måske allerede et koncept der skal følges;
 • Vi hjælper med at planlægge dine sider;
 • I sender tekster, fotos til Grandts.Media (eventuelt uploader);
 • Med planlægning  & strategier på plads går vi til næste step i processen.

Design & udvikling

Når du har fundet ud af hvilket system du vil have,designer jeg det og du har samtidig adgang til din egen klientportal med din side designet efter dit ønske.Og i følge aftale med dig. En hjemmeside er et seriøst stykke håndværk og derfor laves det ikke “over night” der er også test af siderne som gerne skal munde ud i det ønskede resultat, derfor kan det tage mellem 2 uger op til 2-3 måneder at lave siderne færdige alt efter kompleksiteten. Typisk er de basis WordPress løsninger vi udbyder minimum 4 uger undervejs, med test og godkendelse kan det ikke laves meget hurtigere. Dit reklame bureau er trods det er deres daglige job mindst lige så lang tid om det som en Freelancer som jeg er. .

 • Design & Layout;
 • Farvevalg og tekster;
 • Online kontaktform;
 • Test og udvikling;
 • Modtagelse af tekster i Word / txt format;
 • Prøve Launch af hjemmesiden.

Test & aflevering

Når alt er testet og fungerer er du klar til at modtage din nye hjemmeside hvis du har accepteret at købe hjemmesiden som beset, det bliver lagt op på et webhotel på one.com – under dit domænenavn f. eks – www.dinside.dk, enten et du allerede har eller et som er ledigt og du har bedt os om at købe til jer. Det første års betaling for webhotel er gratis!! “Gælder dog ikke oprettelses gebyret”

 • Test og gennemgang;
 • Fejlfinding ( f. eks stavefejl, layout fejl osv.)
 • Vi afprøver backup funktion og stress tester
 • Vi laver servertest (egen udvikling)
 • Vi sikrer at Admins / Redaktør har adgang
 • Vi få bestilt webhotel og domænenavn.

Related posts

Support Portal

Grandts.Net Webmaster

Før du går i gang

Grandts.Net Webmaster

Projekter

Grandts.Net Webmaster

Skriv en kommentar