15.8 C
Esbjerg
lørdag, jul 20, 2019
The Abouts

Velkommen til www.grandts.net

Denne hjemmeside er Version 2.0

 

Det er en voldsom opgradering i forhold til den sidste version 1.0, på mange planer. Jeg er et kreativt menneske og anser mig selv som værende lidt nørdet, og jeg er sikker på det skinner ret godt igennem med de mange Adobe After Effect special introer som jeg har og til stadighed fortsat laver på www.grandts.com (legepladsen for design). Det er ikke sikkert du kan se nogen mening i dette, men det er jo som sådan også min ret som kunstner at bilde dig ind at det er KUNST!

 

Endelig  er jeg kommet i gang med at sætte en ny dagsorden for meget mere skriblerier omkring emner som Design, foto, art, samfund, ledelse og så meget andet .Self claimed Grafisk Designer John Grandt. Jeg vil byde dig Velkommen til mit domæne.Dette domæne er for en stor dels vedkommende baseret på eksperimentale design oplæg, HTML5 og Adobe After Effects Video eksperimenter. Venligst giv mig feedback jeg ville blive glad for at høre fra dig. Siden udgør en stor del af mit Portfolio i samme ombæring. © 2008 – 2019 Grandts.Media & John Grandt, All rights reserved.

 

Siderne her er indgangen til mit webstudio, mangler du en hjemmeside i et af verdens bedste Content management Systemer i daglig tale blot benævnt CMS. Så er du havnet på rette hylde. Eller rettere side.

 

er ligeledes indgangen til at det meste af mit arbejde med blandt andet foto siden, version (2.0 –  2018 – 2019) .  Projekter som projekter.grandts.com – Projekt sider som blandt andet digital.grandts.com Og mange andre former for eksperimentalt, og regular Webdesign, kig dig omkring på mit domæne her er masser af innovative tips og tricks du kan se. Hent inspiration og giv endelig feedback, uanset om det er negativt, eller positivt.

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

- Elbert Hubbard

Ord og billeder, Design, og kode i dens mange afskygninger af både artistisk og anden oprindelse . Jeg har altid været meget glad for at lave nyt design, afprøve og teste forskellige kombinationer . Det næste store projekt er dette at jeg er i fuld gang med fotografering ganske vist som amatør, men ikke desto mindre er det planen at jeg i 2019 – 2020 vil fortsætte med enten den version af photo.grandts.com som udgangspunkt eller måske oprette et helt nyt domæne til dette formål. Det kan sagtens være egen fotos først kommer i 2020 –


 

 

 

 

Related posts

John Grandt

Grandts.Net Webmaster

Mision & Vision

Grandts.Net Webmaster

About .Net Grandts Media

Grandts.Net Webmaster

Skriv en kommentar