19.8 C
Esbjerg
torsdag, aug 22, 2019
Image default
Wordpress Support

Open Source

 

Fordele ved Open Source?

Slut med licenser og tilbagevendende større udgifter!
Det betyder at du ikke betaler for softwarekoden bag systemerne, men derimod kun for implementeringen af det og eventuelle tilskrivninger (templates og anden udvikling). Som det ses af nedenstående liste, er der mange gratis fordele og muligheder. Langt de fleste af eksisterende web-bureauer – reklamebureauer har, eller får selv udviklet deres CMS-systemer. Udgiften i forbindelse med udviklingen, vil de have at I som kunder skal betale, og måske yderligere betale licens for at bruge det.

Der er en simpel men god strategi. I stedet for at udvikle et CMS system selv (hvorfor opfinde den dybe tallerken to gange?), har jeg brugt tiden på at lære at tilpasse de bedste Open Source systemer der findes. Du kan dog komme til at betale for de licenser som naturligt følger af at der udvikles moduler,komponenter af et comunity af udviklere som findes inden for design.

Lidt om Open Source begrebet:

Open source-begrebet:

Begrebet Open Source opstod i januar 1998, da selskabet Netscape annoncerede at de ville frigive kildekoden for deres browser Navigator. Måneden efter blev Open Source Initiative stiftet og gav en detaljeret definition på open source. En vigtig forudsætning for open source software har været Free Software Foundation, der via GNU-projektet har udviklet en række værktøjer som Open Source-udviklere anvender. Open Source Initiative anses som mere pragmatisk end Free Software Foundation, der anses som mere ideologisk

Open Source og dets fordele“Open Source” er et relativt ældre begreb (fra januar 1998), som dækker over software, hvor alle har adgang til kildeteksten. Det er en normal misforståelse at Open Source er det samme som “gratis” .Det passer ikke, da det som nævnt primært siger noget om koden, og hvad man må bruge den til. Derfor er der flere Open Source licenser (regler) man skal overholde. Det kan være forvirrende, og er et af de største problemer Open Source har. Det kan derfor være svært at vide hvor man skal starte grundet de mange muligheder.

 

Related posts

Support Portal

Grandts.Net Webmaster

404 Fejl

Grandts.Net Webmaster

Installere WordPress

Grandts.Net Webmaster

Skriv en kommentar