15.8 C
Esbjerg
lørdag, jul 20, 2019
Image default
Design Flash CS Html Video Intro

Elegant Intro

Elegant intro | Adobe After Effects

 

Adobe After Effects intro video, set up med Flash,xml,skip intro, logo med videre. Du skal have Flash Plugin installeret i din browser for at kunne se denne video.

Elegant intro en lille cool animation lavet med Adobe After Effects som video intro til mit domæne www.grandts.net Elegant Reveal intro er lavet just for the fun of it. Naturligvis for at vise hvad man kan med Adobe After Effects. Et seriøst grafisk og musisk stykke håndværk i Adobe After Effects og andre video værktøjer.

 

Introen indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af sider, videoer med mere. Og giver et kort glimt af de sider jeg laver for at følge med den hastigt voksende teknologi inden for online design. Adobe After Effects intro video, set up med Flash,xml,skip intro, logo med videre.

 

. …har du en ide? send den til mig:

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

Elegant Intro

 

Turn on your speakers! If you want a better Media experience,
then both Sound & Music are one of the important elements that are
included in my Adobe After Effects projects.

 

 

 

Teknologier anvendt

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
HTML
10%
Photoshop
15%
MP4 Video
10%
Flash CS
40%

 

 

 

 

Related posts

Konvertering af Flash

Grandts.Net Webmaster

Born & Raised

Grandts.Net Webmaster

T7 Fighter Game

Grandts.Net Webmaster

Skriv en kommentar