15.8 C
Esbjerg
lørdag, jul 20, 2019
Image default
Artikler Blogging Webdesign

Domænet og tip

Domænet og tip

Du vil på mit domæne finde demo sider som har navigation der fører til “døde links” det beklager jeg, men når der rykkes meget rundt og opdateres minimum 2-3 gange om året vil der unægtelig være links der ikke længere er aktive. Så venligst bemærk det er er problem du med sikkerhed vil støde ind i ved at besøge disse demoer. Demoerne er der som inspiration og portefølje af de media designs som jeg beskæftiger mig med. Og er at betragte som en kilde til inspiration for de der også har et behov for eventuelt at få en ny hjemmeside.
Der vi være mange demo sider du måske ikke rigtig kan se meningen med, og det er helt ok. Med de mange ting omkring design jeg involverer mig i er de at betragte som en form for digital kunstart. Jeg laver design hver eneste dag og det er generelt min store passion, uanset om det er af alvorlig, eller kunstnerisk art.

Good design is obvious, Great design is transparent

 

Jeg håber du kan hente inspiration fra disse demoer til at starte dit eget projekt. Selv  om der er links der ikke er aktive længere giver demoerne dog et ganske godt indtryk af både navigation og layout som du kan kigge på sammen sætningen af.

John Grandt.

 

Related posts

Før du går i gang

Grandts.Net Webmaster

Support Portal

Grandts.Net Webmaster

Projekter

Grandts.Net Webmaster

Skriv en kommentar