15.8 C
Esbjerg
lørdag, jul 20, 2019
The Abouts

About .Net Grandts Media

About .Net Grandts Media

 

Grandts. Media er et kreativt WordPress Websted. Du kan få GRATIS support og rådgivning om hjemmesider i WordPress CMS Systemet. I dag kommer dine besøgende ikke alene fra en almindelig stationær computer eller en bærbar computer. Cirka en tredjedel af dem besøger hjemmesider er fra en smartphone, tablet eller en helt tredje enhed. De små og store skærme sætter større krav til dit website, der både skal virke på en 4”-telefon, en 13”-bærbar computer og 24″-stationær computer.

 

Den bedste løsning på problemet hedder responsivt design. Et responsivt design betyder, at din hjemmeside tilpasser sig selv med flere eller færre elementer og et lidt anderledes design, alt efter om den besøgende besøger fra en iPhone eller en Macbook Pro. Uden et responsivt design kan du risikere at smide over en tredjedel af alle dine besøgende væk ved at præsentere dem for et website, der ikke virker optimalt for dem. Webshops smider salg på gulvet, blogs dedikerede besøgende og andre websites reklamepenge lige ud af vinduet. Hvis man da vælger at have reklamer på sin hjemmeside, jeg har meget få og bruger slet ikke Googles remedier netop for at undgå at du som besøgende får alt muligt crap smidt i hovedet.

 

”The secret to my enduring brand lies in delivering an media experience rather than just a collection of product and services”

John Grandt

 

Ord og billeder, Design, og kode i dens mange afskygninger af både artistisk og anden oprindelse . Jeg har altid været meget glad for at lave nyt design, afprøve og teste forskellige kombinationer . Det næste store projekt er dette at jeg er i fuld gang med fotografering ganske vist som amatør, men ikke desto mindre er det planen at jeg i 2019 – 2020 vil fortsætte med enten den version af photo.grandts.com som udgangspunkt eller måske oprette et helt nyt domæne til dette formål. Det kan sagtens være egen fotos først kommer i 2020 –


 

 

 

 

Related posts

John Grandt

Grandts.Net Webmaster

Mision & Vision

Grandts.Net Webmaster

Velkommen til www.grandts.net

Grandts.Net Webmaster

Skriv en kommentar